Holdbeskrivelser

DISNEY DANS, MGP DANCE og MGP/MTV

Her udvikler vi barnets naturlige danseglæde og grovmotorik ved hjælp af rytmik, leg og dans. Et sjovt og indholdsrigt frirum med dygtige og pædagogiske lærere. For de helt små vil sidste gang hver måned være forældredag hvor mor, far eller bedste må komme med ind og være med. Her viser vi, hvad vi har lært, og hvad man kan øve med børnene hjemme.

Alle Jacks Studios børnehold har dygtige instruktører tilknyttet og begrænset holdstørrelse for at give børnene trygge og sjove rammer til at udvikle deres motorik, koordination, sociale kompetencer og vigtigst af alt – have det sjovt!

Holdene er inddelt i:

 • Hold 104 og 111: DISNEY DANS 3-4 år
 • Hold 100 og 110: MGP DANCE 4-6 år
 • Hold 109:  MGP/MTV 6-8 år
TILMELD NU

 

HIP HOP/BREAKDANCE

Breakdance er en akrobatisk form for gadedans, som har sin oprindelse i New York Citys ghettokvarterer. Selve danseformen henter inspiration fra mange andre stilarter, alt fra standard og latin dans til akrobatik, kampsport, capoeira og springgymnastik. Dansen begyndte så småt at tage form i 70 erne, hvor det primært var unge fyre fra drengebander, som udviklede og skabte dansen. Dansen blev brugt som et alternativ til voldelige bandekampe. Flere og flere danseskoler, gymnastikforeninger og ungdomsklubber er også begyndt at sætte Breakdance på programmet.

Holdene er delt op i aldersgruppen 4-6 år og 6-8 år:

 • Hold 107: HIP HOP/Breakdance 4-6 år
 • Hold 108: HIP HOP/Breakdance 6-8 år
TILMELD NU

 

HIP HOP/STREET DANCE

Hip Hop/Street Dance er for dig, som elsker de nyeste hits og de musikvideoer, man ser på TV. Dansen er inspireret af tidens mest kendte kunstnere som Justin Bieber, Jennifer Lopez, Christopher, Cisilia m.fl. Koreografien er let og tilgængelig for alle, så kunne du tænke dig at danse som dit idol så er Hip Hop lige noget for dig!

Der er hold for jer på 8-11 år:

 • Hold 101: HIP HOP/Street Dance 8-11 år
TILMELD NU

 

BALLET

Har din datter/søn en indre balletdanser gemt i maven? – SÅ ER DETTE DEN BEDSTE GAVE DU KAN GIVE DEM!

Juliette er en meget sød og pædagogisk underviser, som går op i at børnene har det sjovt, mens de lærer ballettens teknik.

Ballet giver kropsbevidsthed, styrke og smidighed, giver en langstrakt muskulatur, og styrker samtidig koordinationsevnen, det musikalske øre og evnen til at samarbejde

Balletholdet er et begynderhold og i efteråret 2018 vil der komme et fortsætter hold. Alderen er 4-8 år på dette hold.

 • Hold 105: Ballet 4-8 år (begynder)
TILMELD NU

 

HIP HOP/GIRLY STYLE

Til Hip Hop Girly Style arbejdes der med hiphoppens mange teknikker og trin på en piget måde. Vi arbejder med performance teknikker, generthed og udtryk, men også fokus på attitude.

Med inspiration fra tidens hotteste hip hop-kunstnere skabes koreografier med musik fra fx Beyoncé og Rihanna. Holdene indledes med opvarmning med smidighed, grundtrin efterfulgt af en koreografi.

Holdet er for børn på 8-11 år og så har vi et TEEN HIP HOP/Girly Style for de lidt større børn:

 • Hold 102: TEEN HIP HOP/Girly Style 11-14 år
 • Hold 106: HIP HOP/Girly Style
TILMELD NU

 

TUMLINGE (forældre og børn) – NYT i 2018

 

På vores tumlingehold er der sang, musik, leg og bevægelse. Musik og bevægelse er stimulerende for barnets sansemotoriske udvikling og dette er en dejlig måde at komme tæt på sit barn.

Vi hopper, danser, triller, spiller og synger. På tumlingholdet opstår magien, når vi går på opdagelse i legene og finder på alle mulige og nogle gange helt umulige ting sammen med mor eller far.

På tumlingeholdet er der plads til både det stille og det vilde.

Første gang er begge forældre velkomne i salen, men derefter vil det være en forældre sammen med barnet. Den anden part er velkommen til at sidde i lokalet og kigge med.

Holdet varer 30 minutter per gang – fra vi får ro på de små 😉 – Dette hold er for de helt små på 15-36 mdr som har lært at stå selv. Alderen er derfor vejledende.

 • Hold 112: TUMLINGE forældre og barn 15-36 mdr
TILMELD NU

 

TEEN CHEERLEADERS – NYT i 2018

På dette hold bliver du en del af Jacks Teen Cheerleaders med holdkaptain Mai-Britt Catrine ved roret. Konceptet med cheerleaders til bl.a. fodboldkampe er ikke nyt, men niveauet, aktiviteterne og fremtoningen er blevet markant anderledes med kraftig inspiration fra USA. Jacks Teen Cheerlears er et team hvor man arbejder sammen som et hold og støtter op om hinanden. Holdet vil være med skiftende instruktører så de forskellige dele bliver varetaget af den instruktør der passer (f.eks til koreografi, gymnastik, kostumer mm.)

Du vil lære koreografi, dans, gymnastiske bevægelser samt formationer. Der vil blive brugt rekvisiter som kan købes i Jacks. Dette vil blive informeret om til introduktion til holdet den første gang. Bemærk dette hold bliver kun til noget hvis der er mindst 8 tilmeldte.

Du skal være fyldt 11 år for at være med på dette hold. Den øvre grænse på dette starthold er 14 år.

 • Hold 103: TEEN Cheerleaders 11-14 år

TILMELD NU
Se Mai-Britt og et par lidt ældre Cheerleaders her:

GÅ TIL PROGRAM